Et lite stykke fjordidyll

Nye eiere på Borgøy.

Borgøy Sjøhus har fått nye eiere, dette er Roald Hettervik, Hanne Karin Hettervik og Terje Hettervik. 
En av de tingene vi var stolte av da vi drev sjøhuset, var at det var tuftet på familietradisjonene. Det er derfor en glede å gi stafettpinnen videre til den nye eier-trioen, som dermed sørger for at sjøhuset fortsetter å være i Hettervik-slekta.
Mange av dere har nok stiftet bekjentskap med dem allerede; Terje eier og driver Haugaland Skyssbåtservice, og går daglig i rute mellom Borgøy og fastlandet med båten Rotvær. Dette er en jobb han trives godt med, og nå gleder han seg til å få ennå mer å gjøre på Borgøy. Terje’s far, Olemann, drev i mange år fiskebruket Borgøyfjord sammen med Georg. Det var Georg som satset stort på 1990-tallet, og bygde Borgøy Sjøhus.
Roald er født og oppvokst på Borgøy. Han er onkel til Terje, og gift med Hanne Karin. Om sommeren har han hatt åpent på det hvite sjøhuset, der han har solgt sin egen tørrfisk og egenprodusert tauhåndtverk. Han liker å holde himahuset og gården godt i hevd, og gleder seg til å bruke tid og krefter på å stelle godt med Sjøhuset.

Driftskonsept og åpningstider vil bli annonsert på Facebooksiden Borgøy Sjøhus.BORGØY FJORD KONFERANSE | 5566 HERVIK | TLF: 52 77 78 30 | E-POST: AASHILD@BORGOY.NO